Johannes Vermeerstraat 4
5062 LS Oisterwijk
T. 013 59 02 827
info@greenandso.nl

Werkwijze

Green &So biedt projectmanagement, procesadvies en/of interactief tuinontwerp. Samen met opdrachtgever en mogelijke partners wordt toegewerkt naar een tastbaar resultaat. Green&So kan vanuit een veelzijdige achtergrond gemakkelijk schakelen tussen de groene en sociale sector, en is gesprekspartner op het niveau van zowel bestuurders als managers, professionals en burgers.

Green&So staat voor duurzame verbinding en samenwerking, en voor verankering van het resultaat. Een mooie tuin opleveren is één ding, maar het begint pas echt bij de in gebruik name er van! Hoe zorg je dat deze ook na jaren nog steeds het doel dient waarvoor die tot stand is gebracht, en dat deze zo gebruikt blijft worden als beoogd werd? Pas wanneer de continuïteit van het behaalde resultaat is gewaarborgd, zit de opdracht voor Green&So er op.

Of het nu gaat om het opzetten van een openbare tuin of om advies over het verbeteren van de basiskwaliteit van tuinen van huurders, de gebruikers worden zoveel mogelijk actief betrokken bij de totstandkoming ervan. Kenmerkend voor de aanpak is een laagdrempelige, open en creatieve werkwijze.

In de afgelopen 25 jaar heeft Jacqueline van der Lubbe een groot netwerk opgebouwd. Waar nodig of gewenst vormt Green&So een alliantie met andere partners en professionals in haar netwerk. Hierdoor kan Green&So óók voorzien in dienstverlening zoals trainingen, coaching en communicatiemiddelen.